▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Ophold & Tilbud på Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotelværelser

Vores 118 rummelige dobbeltværelser er alle udstyret med bad & toilet, telefon, radio og TV. Vi har både specielle handicapvenlige værelser samt enkelte ryger værelser. Vores VIP værelser er udstyret med minibar.
Læs mere om vores hotelværelser

 

Restaurant

Vores 1. klasses køkken garanterer for en udsøgt kulinarisk oplevelse - serveret i vor egen restaurant med udsigt over søerne, Madsby Enge og Fredericia By.
Læs mere om vores restaurant

 

Historiske omgivelser

Nyd de historiske omgivelser, som Fredericia har at byde på. f.eks. en gåtur rundt på Fredericias voldanlæg, som er et af Nordeuropas ældste. Det er et imponerende og meget velbevaret anlæg. Der er også mulighed for at besøge nogle af byens mange museer, som har åbent om søndagen - Bl.a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

 

Bridgewalking

Kom til Best Western Plus Hotel Fredericia og tag med på "bridgewalk" i 60 meters højde på Den Gamle Lillebæltsbro og få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa.
Læs mere om Bridgewalking

 

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsby Parken, hvor man blandt meget andet kan finde Den historiske Miniby. Denne er en tro kopi af Fredericia anno 1849, blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

 

Aktiviteter

Ønsker De at dyrke sport i forbindelse med Deres ophold, byder området omkring hotellet på mange muligheder. Lige ved siden af ligger Fredericia Idrætscenter, hvor der er mulighed for at svømme, bowle, spille kegler m.v. Hotellet ligger endvidere lige ved Fredericia Golfklub.

HUSK at der i forbindelse med overnatning på hotellet, tilbydes gratis billetter til både badelandet og bowling. Hør nærmere i receptionen. 

 

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!
Se mere her


Weekendophold Fredericia

 

Hotelophold på Best Western Plus Hotel Fredericia - Lækker mad

 

Vi tilbuder spændende aktiviteter i forbindelse med jeres weekendophold i Fredericia - Bridgewalking f.eks.

 

Nyd et weekendophold eller Hotelophold i hjertet af Danmark - Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.