▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Møde- og konferencelokaler i Fredericia - vi mødes på midten

Vores konferencehotel er dit mødested

Best Western Plus Hotel Fredericia ligger i Trekantområdet i Jylland, i en af de tre bærende søjler, nemlig Fredericia. Hotellet er med centralt beliggenhed i Trekantområdet og kort afstand til motorvej og banegård, et let tilgængeligt område fra alle landets retninger.

Best Western Plus Hotel Fredericias gode konferencefaciliteter og høje professionelle niveau, gør hotellet til det oplagte mødested for mere end ét slags selskab. Vi har lokaler med plads op til 250 personer, alt i AV-udstyr, 118 værelser og yderst professionelle medarbejdere, som du altid har lige ved hånden. Stor morgenbuffet og parkering er inkluderet i opholdet. Vi ligger i naturskønne omgivelser med store grønne arealer og Madsby Parken kun 5 min. gang herfra.

Medlem af Danske konferencecentre DKBS

 

Ønsker du et tilbud på din næste konference?

Kontakt vores konferenceafdeling til en snak omkring jeres næste konference.

Kontakt

 

 

Konferencefaciliteter

Vores mødelokaler har alt hvad I kunne få brug for af AV-udstyr til enhver forsamling. Vi har loftmonterede VGA projektorer i alle vores kursus- og konferencelokaler. De kan fjernbetjenes sammen med vores loftmonterede lydanlæg. Dette er naturligvis inkluderet i prisen for vores konferencegæster, ligesom trådløst internet til alle vores gæster også er det. Vi tilbyder ligeså vores gæster fri adgang til computer og printer i vores 24 timers åbent businesscenter.

Vi har et tæt samarbejde med Messe C på den anden side af vejen, hvis du har brug for større lokaler til netop dit arrangement.

 

Alsidige kursus- og undervisningslokaler ved vores kreative kursus- og konferencecenter

Jeres muligheder i vores mødelokaler er mange. Vi har undervisnings- og kursuslokaler i forskellige størrelser alt efter jeres behov. Om det er lokaler til større konferencer og møder, eller til mindre møder, samtaler eller gruppearbejde, så står vi klar med de rigtige lokaler til jer. For eksempel er grupperum sat til rådighed til mindre møder og samtaler, hvor fladskærms-TV, lærred og flipover er at finde i hvert rum. Vi tilbyder også Vagtstuen, et eksklusivt lokale, som er velegnet til forretningsmiddage, møder eller selskaber med plads til 20 personer.

I kan selv sammensætte indholdet af jeres møde, kursus eller konference, som I ønsker det. På kryds og tværs med et utal af opstillinger og kombinationsmuligheder. Har I noget specielt i tankerne, klarer vores opfindsomme og dygtige medarbejdere også det. En mødedag og et kursus- eller konferencedøgn på Best Western Plus Hotel Fredericia er nemlig lige så fleksibelt som lokalerne i sig selv.

Læs mere om vores møde- og konferencelokaler her.

 

Konferencecenter med mere at byde på

Når kursusdagen er ovre, kan hotellet være behjælpelig med forslag til aktiviteter i eller udenfor hotellets område. Hvis man leder efter fælleshygge, har man mulighed for blive udfordret i bowlinghallen ved siden af hotellet. Hvis man er mere til fest og farver, har vi vores egen natklub 'Prince Corner', hvor man kan hygge sig til langt ud på natten. Vi tilbyder derudover også fri adgang til fitnesscenter, svømmehal og badeland.

Kun få minutters gang fra Best Western Plus Hotel Fredericia ligger Madsby Parken, hvor Den historiske Miniby kan opleves. Denne er en tro kopi af Fredericia i miniaturestørrelse, som byen så ud efter den slesvig-holstenske belejring 6. juli 1849.

Vil du og evt. dine udenlandske gæster se de skjulte skatte i lokalområdet, så er det muligt at blive guide rundt af en lokal fortæller gennem Meet the Locals.

Eller kombinér jeres oplevelse med en af de mange events som Best Western Plus Hotel Fredericia tilbyder i forbindelse med opholdet, blandt meget andet Bridgewalking. Hvis man er klar på at prøve egne kræfter af, kan man gennemføre Bridgewalking i 60 meters højde på Den Gamle Lillebæltsbro.

 

Lad os hjælpe med din konference

Vi planlægger gerne og sørger for, at alt fungerer til punkt og prikke for at skabe den bedst mulige oplevelse for vores gæster. Hos Best Western Plus Hotel Fredericia sikrer vi, at jeres konference gennemføres i de dygtigste og mest indbydende rammer.

Vi ønsker at give vores gæster et vellykket og mindeværdigt ophold, hvor vores betænksomme medarbejdere, det skønne område omkring Best Western Plus Hotel Fredericia og selvfølgelig det faglige indhold har sat tydelige spor i hukommelsen om en god oplevelse.

 

Konference på Sydfyn?

Du kan også afholde møder og afvikle konferencer på vores hotel på Fyn. Besøg Best Western Plus Hotel Svendborgs hjemmeside.


Møde og konference Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Konferencefaciliteter Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Konferencecenter i trekantsområdet Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Danske Konferencercenter Best Western Plus Hotel Fredericia


BW Plus Hotel Fredericia samarbejder med Meeting Lillebælt - Konference i Trekantsområdet.

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.