▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Konferencecenter

Konference afholdelse i Fredericia

Søger du et yderst professionelt konferencecenter med en hel central placering i Danmark? Vi tilbyder alt, der sikrer en succesfuld konference. Og mere til…

Vores konferencecenter er dit mødested. Et sted, hvor både du og dine gæster føler sig hjerteligt velkomne og godt modtaget. Her kan du være sikker på at give dine konferencegæster, kursister eller mødedeltagere en rigtig god oplevelse og et rigt udbytte af din samlede indsats som arrangør.

Du kan både booke dagsmøder og konferencedøgn med overnatning. Og du samarbejder med et yderst imødekommende, kompetent og fleksibelt team, der løbende uddannes og holdes ajour med alt nyt og de seneste tendenser indenfor konferenceområdet.

Du kan derfor føle dig tryg fra start til slut og være sikker på, at alt fungerer optimalt både før, under og efter konferencen. Med tillid og ro i sindet kan du overlade al praktisk til os, så du har frie hænder til at fokusere på selve konferencens indhold, talerækker og formidling af budskaber.

Vi har det fulde overblik og klarer logistik, forplejning og sparring omkring særlige aktiviteter – uanset om din konference afvikles over én eller flere dage. Og finder du ikke det helt særlige, som du søger, kan du være sikker på, at vi fikser det.

Kort og godt. Som konferencecenter tilbyder vi:

 • Plads til op til 250 deltagere
 • Topmoderne og nyligt renoverede lokaler
 • Mobile og fleksible løsninger til rum, størrelse og layout
 • Store lyse mødelokaler
 • Nyeste AV-udstyr
 • Fladskærme i de mindre mødelokaler
 • Løbende forplejning
 • Eksklusivt forretningsmøde med middag
 • Sjove aktiviteter i nærområdet
 • Rekreative oplevelser og teambuilding
 • Sparring fra A-Z

Som konferencehotel tilbyder vi:


 • Frokostbuffet med udsøgte retter fra både det kolde og varme køkken
 • En fantastisk 2 eller 3-retters konferencemenu. Alternativt a la carte menu
 • En stilfuldt indrettet og hyggelig restaurant
 • 118 værelser til overnatning og afslapning
 • Stor lækker morgenmadsbuffet
 • Central beliggenhed i trekantsområdet med kort afstand til motorvej og banegård
 • Gratis parkering
 • Egen natklub til særlige arrangementer
 • Fri adgang til svømmehal, badeland og fitnesscenter
 • Et altid smilende, kompetent og yderst hjælpsomt personale

Vil du vide mere eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt enten Sybille eller Heidi, hvis du har spørgsmål til konference- og mødefaciliteterne, priser, ledige datoer, forplejning eller andet.

Sybille Merz Bæksted – Receptions- og Konferencechef

Konference

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw – Konferencevært

Konference

Heidi Schouw
Konferencevært
+45 76 20 68 09
heidi@hotel-fredericia.dk

Læs mere om dine muligheder og fordele, når du vælger Best Western Plus Hotel Fredericia som vært og konferencehotel her

 

Moderne konferencelokale på hotel fredericia

Mødetyper og lokaler

Alle vores konference- og mødelokaler er lyse og lækkert indrettet med skarpt fokus på komfort og optimalt indeklima. Uanset om I er få eller mange, tilpasser vi både lokalestørrelse og bordopstilling efter behov og ønsker, og ikke mindst mødetype. Mulighederne er mange…

Bordopstillinger kan antage mange former, men vi har rigtig god erfaring med følgende muligheder i det store konferencelokaler: U-opstilling, biografopstilling, gruppebordopstilling, sildebensopstilling og skolebordsopstilling. Læs mere om konference- og mødelokaler og se også vores brochure, der giver dig et fint overblik over max pax i hvert lokale.

Konference, messe og udstilling

Med plads til 250 konferencegæster, kan du byde dine gæster indenfor i konferencecentrets største lokale, der er faciliteret med det bedste it-udstyr til præsentationer. Fjernbetjent VGA projektor, lofthængt lydanlæg og monitors, og ikke mindst hurtigt WIFI til alle deltagere. Hertil er lokalet gearet med mobile og fleksible vægge. Har du behov for mindre, skaber vi den plads, der passer allerbedst til dit deltagerantal og din planlagte mødeform.

Har du omvendt brug for endnu større lokaler til særlige events, udstilling eller messe, har vi et glimrende samarbejde med vores nabo: Messe C, der med sine 33.000 kvadratmeter under ét tag, rummer alle muligheder. Ring og hør nærmere om mulighederne.

 

Stort konferencelokale på hotel fredericia

Kursus, Workshop og undervisning

Læring og kreativitet kræver gode vilkår og trygge rammer. I vores mødelokaler har du mulighed for at arrangere kurser og undervisningsforløb for et mindre deltagerantal, hvor alle bliver set og hørt, og hvor dialogen kan flyde frit. Lokalerne er stilfuldt indrettet og har fladskærme, flipovers og komfortable møbler. Og vi sørger naturligvis for pen, papir og løbende forplejning til alle kursister.

 

Frokost buffet til konference på hotel fredericia

Forplejning og konference med overnatning

Når den sidste projektor er slukket, er dine gæster også her i de absolut bedste hænder. Afvikler du konference med overnatning, kan du her læse meget mere om vores løbende konferenceforplejning, mad, drikke, restaurant, bar og øvrige hotelfaciliteter, når du vælger Best Western Plus Hotel Fredericia som vært og konferencehotel.

Grønne rekreative områder

For foden af konferencecentret, har vi et stort og yderst skønt naturområde med adgang til både sø og Madsbyparken. Området er særdeles velegnet til walk´n´talks eller til rekreation, frisk luft og benstræk i de indlagte pauser.

Konferencecenter midt i Danmark

Det er både nemt og bekvemt at ramme Trekantområdet og Fredericia – uanset om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland, Med en beliggenhed helt centralt i Danmark, er vores konferencecenter tæt på E20, hvor den sønderjyske, fynske og østjyske motorvej krydser hinanden og forbindes. Du skal maksimalt regne med 2½ times kørsel – uanset hvor du kommer fra i landet.

Ankommer dine konferencedeltagere med offentlig transport til Fredericia Banegård, hjælper vi gerne med at bestille transport til og fra konferencecentret. Foretrækker gæsterne en frisk gåtur frem for transfer, skal de blot tilbagelægge én kilometer til eller fra hotellet.

Oplevelser - en ekstra dimension til konferencen

Tænker du i oplevelsesøkonomi, teambuilding og ønsker du at krydre din konference med særlige indslag væk fra konferencecentret, har vi et hav af muligheder for netop at give din konference eller møde denne ekstra dimension.

I det gode nabolag her i Fredericia, har vi som konferencecenter mange nære samarbejdspartnere, som fint tegner områdets kulturelle kontur, og som hver i sær tilbyder oplevelser og aktiviteter helt udover det sædvanlige.

 

golf og bridgewalking til konference

→ Aktive oplevelser

Et af områdets store attraktioner, som både kræver mod og nerver af stål, er Bridge Walking. Med en kyndig guide og sikkerheden i top, begiver du dig ud øverst på den snart 100 år gamle jernbanebro. Her vandrer du fra Middelfart med kurs mod Fredericia henover broen. 60 meter over vandet og 20 meter over jernbaneskinnerne.

Foretrækker du en mere jordnær aktivitet, har konferencecentret hele tre golfbaner i mere eller mindre nær afstand: Fredericia Golfklub, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Club.

Fri adgang til fitness og badeland er med i vores tilbud. Og hvis du vil byde på fart over feltet, kan du invitere konferencegæsterne på Gokart og Matchrace.

vinsmagning-til-konference

→ Rekreative oplevelser

Som nævnt, strækker der sig et smukt grønt område for foden af konferencecentret. Og egnens natur og morænelandskabet byder på fine oplevelser – både på cykel, til fods eller i havkajak.

Du kan også møde de lokale. Vi har fine samarbejder med Meet the locals, hvis du vil underholde dine konferencegæster med autentiske oplevelser og rekreative aktiviteter i omegnen. Her kan du invitere på alt fra fiskeri og kulinariske udflugter til vinsmagning på egnens lokale vingård.

 

kulturoplevelse-konference

→ Kultur og shopping

Fredericia er en historisk fæstningsby. Den er grundlagt i 1600-tallet under Svenskerkrigene og har den dag i dag et særdeles velbevaret fæstningsanlæg, som er både en smuk gåtur og en oplevelse værd.

Herudover byder byen på masser af shopping, skønne restauranter, hyggelige caféer og et spændende kulturliv med teater og et hav af andre aktører.

Se vores aktivitetskalender for kulturevents i den kommende tid. Herudover kan du læse meget mere om Fredericia som oplevelses- og turistdestination på Visit Lillebælts hjemmeside.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte vores konferenceafdeling, hvis du har spørgsmål til vores konferencefaciliteter, priser, ledige datoer, forplejning eller andet.

Sybille Merz Bæksted – Receptions- og Konferencechef

Konference

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw – Konferencevært

Konference

Heidi Schouw
Konferencevært
+45 76 20 68 09
heidi@hotel-fredericia.dk

Ermina Karamehic – Konferencevært

Konference

Ermina Karamehic (Barsel)
Konferencevært
+45 76 20 68 09
ermina@hotel-fredericia.dk

 

 

Hvad siger mødebookerne?

SDU holder kurser og seminarer på BW Plus Hotel Fredericia

Hotel Fredericia har igennem flere år dannet rammen for mange af vores kurser og seminarer for administrativt personale fra de danske universiteter.
Det er som kursusplanlægger altid en fornøjelse at samarbejde med Hotel Fredericia, og vi får positive tilbagemeldinger fra vores kursusledere og kursister. Personalet er venligt, imødekommende og professionelt, og lokaliteterne er helt i top. Vi kan kun anbefale Hotel Fredericia som kursus- og konferencested.
Camilla Bernsdorf, Kursus- og konferencekoordinator


Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.

Se og ret dine cookie indstillinger
Cookie- og Persondatapolitik

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere