▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Hotellets kokkeelev får guld til eksamen

Hotellets helt egen GULDDRENG

Vi er så heldige her på dejlige Hotel Fredericia. Vi har nemlig en GULD-elev, vores fantastiske Thanh Duy Bui er nu udlært kok med karakterer helt i top – 12-taller hele vejen igennem.

Thanh har fra første færd været dybt dedikeret til sit hverv, og har uddannet sig til, at være en af de dygtigste og bedste elever i Danmark. Med sit dybe engagement og passion for gastronomi, har Thanh været med til at udvide Hotel Fredericias horisonter indenfor unik madlavning. Et meget højt niveau, som hænger sammen med den inspiration, som teamet i køkkenet har viderebragt i denne proces.

Den største gave for hotellets gæster og personale er Thahn's omhyggelighed, kreativitet, hjælpsomhed og livsbekræftende energi - og samtidig er han en rigtig god, sjov og loyal kollega. Han værdsættes højt hos os alle på hotellet. Vi glæder os over Thanh's veloverståede eksamen og ønsker ham stort tillykke.

Kh. fra hele hotel-teamet.

 

Læs artiklen om vores dygtige kokkeelev her.

Restaurant på BW Plus Hotel Fredericia med Danmarks dygtigste kokkeelev.

Se a la carte kort og bestil bord


Danmarks dygtigste kokkeelev på BW Plus Hotel Fredericia
Thanh Duy Bui er udlært kok på BW Plus Hotel Fredericia med topkarakterer og guld på CV'et.

Vi er stolte over Thanh Duy Bui - hotellets kokkeelev
Hotellets souschef Stefan og køkkenchefen Karina sammen med Thanh.

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.