▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Presse

PRESSEMEDDELELSE - INDVIELSE

Best Western Plus Hotel Fredericia åbner ny stor fløj

Best Western Plus Hotel Fredericia indvier 2. februar en ny stor fløj med 41 værelser og topmoderne møde- og konferencelokaler. Fremover kan de dække mange flere behov hos både fritids- og businessgæster.

Første spadestik blev taget af Fredericias borgmester sidste år i april. Nu står den nye fløj klar til indvielse og markerer sammen med et nyt stort PLUS i hotellets navn en ny æra for det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Fredericia. De har plads til langt flere gæster og tilbyder mere komfort over hele linjen. Det gælder faciliteter, ydelser, indretning og service for alle slags gæster.

”Businesskunder kan glæde sig over værelser med små mødegrupper og topmoderne møde- og konferencelokaler med plads til ”privacy” omkring, så de er velegnet til for eksempel bestyrelsesmøder. Børnefamilier får mulighed for at opdele værelser i en børne- og voksensektion, og ’long stayers’ får det mere hjemligt og hyggeligt med mere luft omkring sig”, siger direktør Einar Kring.

Fulde huse har de seneste år lagt pres på Best Western Plus Hotel Fredericia, som har været nødt til at sige nej til mange gæster. Med sin centrale placering midt i Danmark og Trekantsområdet er hotellet populært for både fritids- og businessrejsende. Direktør Einar Kring er glad for, at de nu kan sige ja til flere gæster og større selskaber.

”Vi tager hul på en ny æra med nye muligheder, hvor vi blandt andet kan tilbyde større arrangementer og konferencer. Vi glæder os til at vise, hvad vi kan. Der er en generelt øget aktivitet og vækst i Trekantsområdet, som smitter af på os. Vores høje standard giver også flere forespørgsler”, siger Einar Kring.

Blandt de nye værelser er 33 standardværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan. Derudover er der nye mødefaciliteter og en ny lounge. Med udvidelsen har de i alt 118 værelser og plads til 246 gæster. Hotellet har desuden mange attraktive oplevelser lige i nærheden med legepark, golfpark, idrætshaller, grønne områder, messehaller, musicalteater, badeland, svømmehal og bowlinghal tæt på.

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard kommer og indvier den nye fløj på Best Western Plus Hotel Fredericia torsdag den 2. februar. Her afsløres også en skulptur. Pressen er velkommen til indvielse kl. 15.30 - 16.00. Dagen fortsætter med et lukket arrangement for vigtige samarbejdspartnere, medarbejdere, ejerkreds og byggeriets parter.

For yderligere information kontakt:
Hoteldirektør, Einar Kring, Best Western Plus Hotel Fredericia på telefon 51 35 09 10.PRESSEMEDDELELSE - København 25. januar 2017

Best Western Hotel Fredericia får et stort PLUS

Fulde huse og vækst i Trekantsområdet har skabt grundlag for at opgradere og udvide Best Western Plus Hotel Fredericia. De får tilføjet et stort PLUS i navnet og indvier samtidig en ny fløj. Det nye navn dækker over en øget komfort over hele linjen.

Hotel Fredericia får et stort plus i navnet og hedder fremover Best Western Plus Hotel Fredericia. Fælles for alle Best Western PLUS-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

”Vi kan nu tilbyde en højere standard i alle detaljer. Som gæst kan du forvente mere forkælelse og en bedre oplevelse i alt lige fra værelsernes standard, faciliteter og den personlige service. Du kommer til at mærke et stort plus på alle områder”, siger direktør Einar Kring.

Samtidig indvier hotellet i starten af februar en ny fløj med 41 nye værelser, et loungeområde og to topmoderne møde- og konferencelokaler. De får businessværelser med små mødegrupper, 33 nye dobbeltværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan.

”Vi er glade for at kunne tilbyde et Best Western PLUS hotel i Fredericia, som med sin centrale placering i Trekantsområdet, er en populær destination for både fritids- og forretningsrejsende”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts. Han tilføjer: ”Best Western Plus Hotel Fredericia har i flere år investeret mange penge og ressourcer i at skabe et hotel- og konferenceprodukt af højeste kvalitet. Med de nye faciliteter og ikke mindst det velkendte personlige værtskab er hotellet en god repræsentant for vores PLUS-kategori”.

Stort plus for oplevelsen

Best Western Plus Hotel Fredericia har mange attraktive oplevelser i nærheden med legepark, golfpark, idrætshaller, grønne områder, messehaller, musicalteater, badeland, svømmehal og bowlinghal tæt på. Det er med til at skabe fulde huse.

”Vi var havnet i en situation, hvor vi ofte måtte sige nej til gæster. Nu har vi langt mere kapacitet og kan imødekomme mange flere behov”, siger Einar Kring. Det er ikke kun de fysiske rammer, der er forbedret. Personalet er også videreuddannet i at yde en højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse – hvad enten man er businesskunde, sportsudøver, børnefamilie eller par, der er kommet for at blive forkælet og nyde de mange gode tilbud i området.

”Vi er klar til en ny æra og glæder os til at tage imod endnu flere forventningsfulde gæster. Med det nye PLUS i navnet signalerer vi nu udadtil den høje kvalitet, vi står for. Vi er også blevet flere medarbejdere til at sørge for den høje standard og er blevet en større arbejdsplads. Det er et stort plus for alle”, siger Einar Kring.

For yderligere information kontakt:
Hoteldirektør, Einar Kring, Best Western Plus Fredericia på telefon +45 51 35 09 10.
Country Manager Denmark, Søren Nystrøm, Best Western Hotels & Resorts på telefon +45 31 66 16 22.


Best Western Plus Hotel Fredericia - Værelse med fantastisk udsigt

 

Best Western Plus Hotel Fredericia


Best Western Plus Hotel Fredericia - snack på værelset

 

Best Western Plus Hotel Fredericia værelser


Best Western Plus Hotel Fredericia - hotel med udsigt


Best Western Plus Hotel Fredericia - udsigt fra værelse


Best Western Plus Hotel Fredericia - frugt på værelset med udsigt

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.