▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Legoland ophold

Best Western Plus Hotel Fredericia er placeret kun ca. 40 minutter fra det populære Legoland i Billund. Få et par dejlige afslappende dage på Hotel Fredericia – den perfekte tur til familien med børn.

Oplev Legoland på egen hånd og overnat på hotellet i Fredericia, med mulighed for adgang til badeland og bowling kun 50 meter fra hotellet.

Udover Legoland

Hos Hotel Fredericia er vores små gæste lige så vigtige som de store. Derfor er vi et utroligt børnevenligt hotel med masser af aktiviteter til børn. Vi er placeret 50 meter fra Fredericia Idrætscenter og når du overnatter hos os, har du fri adgang til både bowling og badeland. 

Derudover er hotellet placeret dejligt naturskønt, så der er masser af mulighed for udendørsaktiviteter. Vi er naboer til det skønne Madsby Legepark, hvor der også er gratis adgang.

Pris for overnatning afhænger af antal gæster og overnatninger.
Kontakt os på telefon 7591 0000 eller via email info@hotel-fredericia.dk, for at få et godt tilbud til dig og din familie.

Se priser for adgang til Legoland her.

Gratis fordelskort ved booking på Best Western Plus Hotel Fredericia

Be Happy Pass - Legoland

Der står mange oplevelsessteder og attraktioner bag Be Happy Pass-kortet. Vores mission er at give dig og din familie verdens bedste børneferie. Du får kortet, når du bor hos en af vores overnatningspartnere. Kortet er gratis. Og det er fyldt med tilbud. Læs mere om kortets fordele her >>

Se også flere steder, hvor du får rabat med BE HAPPY PASS >>


Legoland ophold på Hotel Fredericia

 

Hotel Fredericia tilbyder ophold med angang til Legoland Resort Billund

 

Kom og oplev skønne Legoland i samarbejde med Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.