▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Turisme & fritid

Best Western Plus Hotel Fredericia et godt udgangspunkt for store oplevelser for både børn og voksne.

 

Meet the Locals program

Læs mere her.

 

Fredericia Idrætscenter

Fredericia Idrætscenter er med sine 23.000 m² Danmarks største idrætsanlæg samlet under ét tag, og byder på et sandt mylder af aktivitetsmuligheder.

Svømmehallen er nyrenoveret i 2015 med 50 m bassin, der kan opdeles i 3 bassiner. 1, 3 og 5 m vippe og solarier. Det tropiske badeland har kæmpe superrutschebane, 2 spa, varmtvandsbassin, vandfald og grotte.
Bowlinghal med 10 top-moderne baner, som kan benyttes alle ugens dage. 8 keglebaner af international kvalitet med edb-scoring osv. 

6 sportshaller til tennis, badminton og boldspil. Kondi-center, bordtennis, skydebaner, restaurant og cafeteria samt en stor indendørs klatrevæg.
www.f-i-c.dk

 

Fredericia museum

I Bymuseets mange gamle bygninger møder publikum i nye udstillinger fremmede trossamfund fra Fredericia, markante personligheder i byen, markedsscener, sølvsmedens værksted, avlsbrugerliv, havnens udvikling, Købestævnet, forlystelsesliv og det 20. århundredes udvikling.

Via plancher og genstande vises aspekter af den kulturhistoriske udvikling i Fredericia og omegn. Historiske afgrøder i haven, bl.a tobak.
www.visitfredericia.dk

 

Fredericia Golfbane

Lige overfor hotellet ligger Fredericia Golf Club.
Fredericia Golf Clubs smukke parkbane er beliggende tæt ved Madsby Parken nær byens centrum.
18-hullers banen, par 72, er af internationalt format med backtee for både herrer og damer.

Banen har to forskellige sløjfer. De første ni huller ligger i fladt terræn, adskilt af levende hegn og nyplantede træer. De sidste ni huller ligger i en smuk ådal, hvor der indgår vand i spil på flere af hullerne.
Gå til hjemmesiden

 

Fredericia Miniby

Den historiske miniby lige ved siden af hotellet. Minibyen er en del af Madsby Parken og er opført som en miniatureudgave af Fredericia, som byen så ud i 1849. Bygningerne er opført i størrelses- forholdet 1:10 og der er for tiden ca. 650 huse. De bygges af pensionister og unge ledige. Minibyen gæstes årligt af cirka 15.000.
www.visitfredericia.dk 


Madsby Legepark

Madsby legepark er en oplevelse for hele familien. Der er gratis entré, ligesom det også er gratis at gøre brug af de fleste af de mange legemuligheder, robådene og toget, dog undtaget.
Legeparken består bl.a. af en legeplads, en dyrepark og et fuglehus med tropiske fugle. Hele sommeren er der forskellige former for underholdning.
www.visitfredericia.dk


Best Western Plus Hotel Fredericia turist og fritid

Best Western Plus Hotel Fredericia Idrætscenter Fredericia

Fredericia Museum

Fredericia golfbane

Fredericia Historisk Miniby

Fredericia Madsby legepark

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.