▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Søndags a la carte - UDLØBET

Søndagsåbent i vores hyggelige restaurant.

Åbningstid søndag: kl. 18.00 - 21.00

Husk at bestille bord.


Bestil bord

 

Dagens forret

Spørg køkkenet
DKK 98,-

Dagens fisk

Spørg køkkenet
DKK 235,-

U.S. Black Angus rib-eye steak

300 g rib-eye steak af amerikansk Angus okse, serveres med gulerods/chili puré, farserede svampe, bagte cherry tomater, grillede grønne asparges og smørdampede mini gulerødder
DKK 348,-

 

N.Z. Oksemørbrad

220 g oksemørbrad fra New Zealand, serveres med gulerods/chili puré, farserede svampe, bagte cherry
tomater, grillede grønne asparges og smørdampede mini gulerødder
DKK 285,-


Striploin steak

250 g striploin steak fra Uruguay, serveres med gulerods/chili puré, farserede svampe, bagte cherry tomater, grillede grønne asparges og smørdampede mini gulerødder
DKK 265,-

- Alle steaks serveres med valgfri kartoffel og sauce
Vælg mellem:

Dampede persille kartofler – Pommes frites – stegte kartofler
Whiskey sauce – Svampe glace

BBQ Burger

Barbecuemarineret bøf af 250 g hakket okse, salat, tomat, syltet agurk, løgkompot, cheddarost og bacon i grov bolle, hertil pommes frites og aioli
DKK 178,-

 

Dagens dessert

Spørg din tjener
DKK 98,-

 

 

Fødevareallergi og intolerance

Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Hotel Fredericia

 

 

 

 

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.