▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Havkajak med hotelophold

Tag et dejligt hotel i hyggelige omgivelser og læg så professionel kajakvejledning til, så har du den ultimative opstart på den kommende kajaksæson.

Tag din ro-makker med og få en fælles oplevelse og få pudset jeres redningsøvelser af i fællesskab og oplev det dejlige og unikke Lillebælt.

Forbered dig på kajaksæsonen med BEST WESTERN Hotel Fredericia og havkajak på en weekend. Dagene vil være præget af målrettet og individuel coating, med afsæt i dine/jeres forudsætninger og ønsker for udvikling som havkajakroer.

Kursene afholdes:

8. - 10. april 2016
15. - 17. april 2016
29. april - 1. maj 2016

Program

Ankomst / tjek ind fredag eftermiddag: Vi lægger ud med en samtale om, hvor du/I er i jeres udvikling som havkajakroer og hvad du/I gerne vil arbejde hen imod. Derefter skal vi i svømmehallen og arbejde med teknikker og redningsøvelser – kajakkerne tager vi med. Fredagen slutter med 2-retters middag i hotellets restaurant og afslapning samt overnatning på værelset.

Lørdag mødes vi, efter den udsøgte morgenmadsbuffet på BEST WESTERN Hotel Fredericia til en briefing om Dagens kajaktur. Gæster smørrer her en madpakke fra morgenbordet, müslibar og kildevand. Derefter tager vi til vandet. Vi skal ro i Lillebælt. Præcist hvor vi skal hen afhænger af vejr og især vind. Et er dog sikkert, vi kan altid finde et egnet sted i det unikke og naturskønne Lillebælt. På turen vil vi arbejde med ro-teknikker mv. Der vil naturligvis være mulighed for individuel vejledning. Vejlederene vil undervejs fortælle om naturen og kulturen, som vi har oplevet. Lillebælt er et unikt farvand med en rig og spændende kulturhistorie. Dertil kommer, at bæltet byder på nogle helt unikke natur oplevelser.

Dagens afsluttes med en lækker 3-retters menu i hotellets restaurant og hyggesnak. Herfter går vi til ro på vores værelser.

Søndag / afrejse
Vi står op til en stor lækker morgenmadsbuffet, og takker her for af for en dejlig weekend.

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 2.975,-

Bestil dit ophold på telefon +45 7591 0000 eller på info@hotel-fredericia.dk


Undervisningen varetages af erfarne havkajakinstruktører, som samtidigt er kompetente frilufts- og naturvejledere med et stort lokalkendskab. På enhver tur har sikkerhed 1. prioritet og i undervisningen er det individuelle hensyn i højsædet. Vi opfylder naturligvis alle formelle krav fra div. myndigheder.

 

Læs mere om Motorik og Natur her


Havkajak Lillebælt

 

BEST WESTERN Hotel Fredericia

 

Havkajak og hotelophold

 

Restaurant

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.