▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


A la carte menukort

A la carte menukort serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 - 21.30 mandag - lørdag.


Bestil bord

 

Forretter

Hummerbisque – Kammusling – Ørredrogn
Hummersuppe med røget kammusling, ørredrogn og fløde
DKK 110,-

Tun – Toast – Sauce tartar
Let stegt tun på bund af smørstegt toastbrød, dertil sauce tartar og brunet smør
DKK 105,-

Carpaccio – Pesto – Parmesan
Carpaccio af okse med basilikum pesto, pinjekerner, parmesan og salat
DKK 105,-


Hovedretter

Svin – Græskar – Svampe – Grøntsager
Svinekotelet med skaft 300 g, bagte græskar, stegte bøgehatte og årstidens grøntsager. Hertil kartoffelkroketter og svampecreme
DKK 228,-

Laks – Grøntsager– Beurre blanc
Bagt laks i papillotte med grøntsager. Hertil dampet kartoffel og beurre blanc
DKK 228,-

Lam – Fennikel – Oliven
Lammekoteletter med fennikel-dild puré, oliven tapenade og kartoffelmos med bacon/løg, tomatiseret timiansky
DKK 235,-

Husets Burger
250g oksebøf med salat, tomat, syltet agurk, rødløg, cheddarost og bacon i grovbolle, hertil pommes frites og aioli.
DKK 178,-

Vegetarret
Kan variere fra dag til dag,-  spørg din tjener
DKK 178,-


 

Steaks

U.S. Black Angus rib-eye steak
300 g rib-eye steak af amerikansk Angus okse, serveres med variation af græskar, bagt, syltet og puré samt dagens grønt. Menu tillæg 100,- DKK, hvis denne ret vælges i tilbuddet med 2 eller 3 retter.
DKK 348,-

Dansk kalvemørbrad
220 g dansk kalvemørbrad serveres med variation af græskar, bagt, syltet og puré samt dagens grønt.
Menu tillæg 60,- DKK, hvis denne ret vælges i tilbuddet med 2 eller 3 retter.
DKK 285,-


Alle steaks serveres med valgfri kartoffel og sauce.
Vælg mellem : Dampede urtekartofler – Pommes frites – Pommes Anna

Sauce
Peber sauce –  Tomat/timian sauce – Sauce Béarnaise – Svampe creme

 

Dessert

Tærte – Æble variation – Kanel
Lun æbletærte med kanel iscreme, marineret æble, frisk æble, æble puré og nøddecrumble
DKK 98,-

Brombær variation – Macarons – Hvid chokolade
Brombær sorbet på bund af krystalliseret hvid chokolade med hvid chokolademousse, brombær macarons, brombær broken gel og friske brombær
DKK 98,-

Ost - Nødder - Blommer
5 forskellige oste serveret med syltede nødder, sukkersyltede blommer og smørstegt rugbrød
DKK 105,-

Sammensæt selv en 2 eller 3 retters menu (se tillæg ved rib-eye og kalvemørbrad)
2 retter // DKK 300,-
3 retter // DKK 360,-

 

Børnekort

Fiskefilet

Røde pølser

Børneburger

Serveres med pommes frites, remoulade og ketchup

 

Spaghetti med kødsovs

Vores børne retter serveres med grøntsagsstave
Vælg 1 ret: DKK 75,-

Dessert
2 kugler vanilieis med chokoladesauce
DKK 25,-

 

 

Fødevareallergi og intolerance

Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.