▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Best Western Plus Hotel Fredericia Selskabskort

Vi sætter en ære i at gøre din fest til en succes. Best Western Plus Hotel Fredericia har skønne lyse lokaler i flere forskellige størrelser, alt efter selskabets størrelse. Vi er behjælpelige med smukt pyntede borde, en lækker menu, en venlig og hyggelig atmosfære og ikke mindst et opmærksomt personale.

I vores selskabsbrochure kan I finde inspiration til jeres næste festarrangement. I har muligheden for selv at sammensætte en menu, eller I kan vælge en af vores populære ”all inclusive” arrangementer.

Festmenuer - altid med friske råvarer

Menuerne tager udgangspunkt i årets 4 sæsoner, hvor der udelukkende anvendes friske råvarer. De 3 lækre og spændende buffeter kan anvendes året rundt.

Vores buffet arrangementer er beregnet på minimum 30 personer, og menu arrangementerne er beregnet på minimum 20 personer. For menu arrangementer fra 12 til 20 personer, skal påregnes en merudgift på 10 %. For børn til og med 12 år beregnes der halv pris på maden.

Selskabskortet er ikke gældende i konfirmationsperioderne.

Arrangementer

Arrangementerne er inkl. eget lokale, duge og servietter med valgfrie farver, blomsterdekorationer, der matcher jeres farve valg samt levende lys. Moms og betjening er ligeledes inkl. i de oplyste priser.

Vælger I IKKE et af arrangementerne, men ønsker selv at sammensætte en menu og betale for drikkelse efter forbrug etc. pålægges et tillæg på Kr. 35,00/ person der dækker opdækning, lokaleleje samt enkelt blomst i vase. (excl. blomsterdekorationer).

Ved alle festarrangementer tilbydes jeres gæster overnatning på hotellet med 50 % rabat på vore til enhver tid gældende standard priser.

Har du spørgsmål?

Vi står gerne til disposition med øvrige oplysninger og besvarer jeres spørgsmål eller drøfter alternative muligheder, herunder musik, underholdning etc.

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen til en hyggelig og vellykket fest på Best Western Plus Hotel Fredericia.

 

Restaurantens selskabskort

Se selskabskort her

 


Best Western Plus Hotel Fredericia selskabskort

Selskab og fest på BW Plus Hotel Fredericia - fest og selskab

Mad til selskaber i Fredericia - BW Plus Hotel Fredericia

Best Western Plus Hotel Fredericia selskabskort

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Smileyordning

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.