▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


A la carte menukort

A la carte menukort serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 - 21.30 mandag - lørdag.
OBS: I perioden 26. juni til og med 6. august 2017, kører restauranten kun vores lækre sommerbuffet fra kl. 18.00 - 21.30 alle ugens dage.



Bestil bord

 

Forretter

Lange – Julienne urter – Ørredrogn - Safran
Skindstegt lange med julienne urter, ørredrogn og safran créme
DKK 98,-

Asparges – Røget laks - Hollandaise

Smørdampede asparges med koldrøget laks og sauce Hollandaise
DKK 110,-

Røget Okse – Artiskok – Tomat – Pesto – Parmesan
Røget oksefilet med artiskokker og soltørrede tomater. Garneret med pesto, parmesan og pinjekerner
DKK 105,-


Hovedretter

Søtunge – Sauterede forårs grøntsager – Noilly Prat sauce
Meunierestegt søtunge med sauterede asparges, spinat, forårsløg og agurk. Serveres med Noilly Prat sauce
DKK 238,-

Svinebryst – Rødbede – Jordskok – Rosenkål – Portvin sauce
Presset og pandestegt svinebryst med rødbede chutney, sauterede jordskokker og rosenkål. Serveres med dampede kartofler og krydret portvins sauce
DKK 198,-

Husets Burger
250 g oksebøf, salat, tomat, syltet agurk, svampe ragout, cheddarost og bacon i grov bolle, hertil pommes frites og aioli
DKK 178,-

Vegetarret
Kan variere fra dag til dag,-  spørg din tjener
DKK 178,-


 

Steaks

U.S. Black Angus rib-eye steak
300 g rib-eye steak af amerikansk Angus okse, serveres med gulerods/chili puré, farserede svampe, bagte cherry tomater, grillede grønne asparges og smørdampede mini gulerødder
DKK 348,-

Striploin steak - Uruguay
250 g striploin steak af kvæg fra Uruguay, serveres med gulerods/chili puré, farserede svampe, bagte cherry tomater, grillede grønne asparges og smørdampede mini gulerødder
DKK 265,-


N.Z. Oksemørbrad
220 g oksemørbrad fra New Zealand, serveres med gulerods/chili puré, farserede svampe, bagte cherry tomater, grillede grønne asparges og smørdampede mini gulerødder
DKK 285,-


Alle steaks serveres med valgfri kartoffel og sauce.
Vælg mellem : Stegte kartofler – Pommes frites – Dampede urtekartofler

Sauce
Whiskey sauce – Trøffel sauce

 

Dessert

Rabarber – Hvid chokolade – Vanilje
Rabarber-suppe med marinerede rabarber, vaniljeis og krystalliseret hvid chokolade
DKK 98,-

Mynte - Lime
Mynte/lime sorbet, mynte marengs, mynte skum, limekage
DKK 98,-

5 slags ost
5 forskellige oste serveret med syltede nødder, sukkersyltede rarbarber og smørstegt rugbrød
DKK 105,-


 

Børnekort

Fiskefilet

Røde pølser

Børneburger

Serveres med pommes frites, remoulade og ketchup

 

Spaghetti med kødsovs

Vores børne retter serveres med grøntsagsstave
Vælg 1 ret: DKK 75,-

Dessert
2 kugler vanilieis med chokoladesauce
DKK 25,-

 

 

Fødevareallergi og intolerance

Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English Deutsch

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.