▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


A la carte menukort

A la carte menukort serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 - 21.30 mandag - lørdag.
Kortet gælder i perioden januar – februar – marts 2017


Bestil bord

 

Forretter

Kammusling - Persillerod variation - Dild
Stegt kammusling, persillerodspuré, syltet persillerod, persillerodschips og skum af dild/lime
Forret DKK 105,-

Torskbrandade – Stenbider - Kartoffel

Torskbrandade med stenbiderrogn, stegt rugbrød, maltjord, kartoffelchips og salat
Forret DKK 105,-

Svampesuppe – Pancetta – Ristede svampe
Cremet svampesuppe med ristede svampe og sprød pancetta
Hovedret DKK 95,-


Hovedretter

Rødspætte - Kapers - Citron
Helstegt rødspætte med citronpuré, skalotteløg, friterede kapers. Hertil dampede persille kartofler og brunet smør
DKK 235,-

Svinekæber - Selleri - Ratatouille
Braiserede svinekæber med crudité af blegselleri, ratatouille af peberfrugt, blegselleri, tomat, aubergine, squash, løg og hvidløg. Hertil stegte kartofler
DKK 235,-

Vegetarret
Kan variere fra dag til dag,-  spørg din tjener
DKK 178,-

BBQ Burger  
Barbecuemarineret bøf af 250 g hakket okse, salat, tomat, syltet agurk, løgkompot, cheddarost og bacon i grov bolle, hertil pommes frites og aioli
DKK 178,-

 

Steaks

NZ Tykstegsfilét
225 g tykstegsfilet fra New Zealand, stegte kejserhatte, syltede bøgehatte og selleripuré  
DKK 225,-

U.S. Striploin steak  
250 g striploin steak, stegte kejserhatte, syltede bøgehatte og selleripuré
DKK 285,-

U.S. Black Angus rib-eye steak
300 g rib-eye steak af amerikansk Angus okse, stegte kejserhatte, syltede bøgehatte og selleripuré
DKK 348,-


Alle steaks serveres med valgfri kartoffel og sauce.
Vælg mellem : Dampede persille kartofler – Pommes frites – stegte kartofler

Sauce
Whiskey sauce – Svampe glace – Sauce Béarnaise

 

Dessert

Mandarin - Fragilité - Tuille
Mandarinsorbet, friske mandarinfiletter, fragilite med mandarincreme, mandarin broken gel og tuille
DKK 98,-

Blå Kornblomst - Brie - Camembert - Cheddar
Blå Kornblomst sifon, brie/marcipan i filodej, cheddarchips, stegt camembert, polentaflager og rischips
DKK 105,-

Ananas variation - Brun farin - Kaviar
Råsyltet ananas, brun farin iscreme, ananas kaviar, frysetørret ananas, ananas coulis og brændt marengs
DKK 98,-


 

Børnekort

Fiskefilet

Røde pølser

Børneburger

Serveres med pommes frites, remoulade og ketchup

 

Spaghetti med kødsovs

Vores børne retter serveres med grøntsagsstave
Vælg 1 ret: DKK 75,-

Dessert
2 kugler vanilieis med chokoladesauce
DKK 25,-

 

 

Fødevareallergi og intolerance

Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Restaurant Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.