▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Nytårs gourmetmenu ud af huset

Skal vi lave nytårsmenuen for dig?

Bestil den populære nytårsmenu 2017 fra Best Western Plus Hotel Fredericia, og nyd den derhjemme.

Menuen 2016:

APPETIZER
Ris – Havre – Urter

Puffet ris, havreflager og urtemayonnaise

FORRET
Okse – Jordskok – Æggeblomme

Røget oksefilet, syltede jordskokker, æggeblommecreme og friske urter

MELLEMRET
Torsk – Rødbede – Bacon
Confiteret torsk, fusion af rødbede, marineret rødbede og bacon crumble

HOVEDRET
Kalv – Rødder – Calvados

Grillet kalvemørbrad, puré af gulerod, brunoise af selleri, pastinak og persillerod, pommes Anna og Calvadossky

DESSERT
Citron – Hindbær – Hvid Chokolade
Fromage af citron, hvid chokolade ganache, broken gel af hindbær, saltede nødder og marengs

Kransekage

 

Der medfølger udførlig og illustreret vejledning til tilberedning af maden samt menukort til borddækningen. Når du henter menuen, får vi et glas øl eller mousserende vin sammen og ønsker godt nytår.

 

Pris pr. couvert 445,-

Minimum 2 kuverter

BESTILLES senest den 28. december
AFHENTES den 31. december kl. 12.30 - 14.30

Bestil nytårsmenu 2017 her

 

Anbefalet Vinmenu til årets nytårsmenu fra Best Western Plus Hotel Fredericia.

SOMMELIER`EN ANBEFALER

Når du bestiller vores dejlige nytårsmenu hjem til, får du denne anbefaling med af vore Sommelier (Vintjener), der beskriver hvilke vine der passer til menuen. Stilen på de enkelte vine/druer passer nøje til hver enkelt ret. Tag evt. denne beskrivelse med til din lokale vinhandler, så han kan vise dig vine i stil med nedenstående i forskellige prisniveauer – vælg det, der passer til jeres behov.

Velkomstdrink til appetizer`en
Vælg en tør drik, som passer til de salte snacks, f.eks.:
- Brut Champagne eller Crémant
- Hvidvin eller en cocktail, som ikke er sød

Vin til forretten
Vælg en frisk frugtig hvidvin som giver modspil til æggeblommecremen og jordskokkerne, f.eks.:
- Sauvignon blanc fra Australien, New Zealand eller Sydafrika

Vin til mellemretten
Vælg en fyldig hvidvin, som ledsager rødbederne og det salte bacon, f.eks.:
- Ung Chardonnay fra Bourgogne i Frankrig
- En fyldig tør rosévin

Vin til hovedretten
Vælg en vin som er fyldig men ikke for kraftig, f.eks.:
- Pinot Noir fra Frankrig eller Californien
- Merlot fra Frankrig (St. Emilion)

Vin til desserten
Vælg en sød frisk vin som ledsager Citron og bær, f.eks.:
- Tokaji Aszú fra Ungarn
- Vendange Tardive fra Alsace
- Eiswein fra Tyskland

Download PDF med vinmenu her Download listen her og medbring den til din lokale vinhandel.


Fejr nytår med gourmetmenu fra Best Western Plus Hotel Fredericia

 

Appetizer nytårsmenu 2017


Nytårsmenu 2017 ud af huset


Dessert Nytårsmenu 2017

Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia
Danmark
info@hotel-fredericia.dk
Tlf. +45 75 91 00 00

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.